Saturday, October 15, 2011

tak sedar diri...

Statement di atas sangat ditujukan kepada diri sendiri... Memang tak sedar diri today got test, dengan food project bagai... Semalam sesedap je g berjalan.. Dengan alasan aku nk cari krim muka... Sebab aku dh konpius dengan bangsa sendiri karena kaler kulit hampir menyerupai rakyat afrika selatan. 

Maka dengan itu, dengan senang hati explore segala watson guardian bagai utk mencari krim pencerah yang paling berkesan abad ini...

And i choose olay natural white... natural ke tak white aku nnti tak tau la.... Lagi satu x sedar diri, konon beli barang make-up u tuk dinner fakulti yang berkurun lamanya lagi tuh.. Alasan sangat nak abeskan duit.. Puihhhhh...

Tak pernah seumur idup aku beli gincu, boleh plak kan beli maybelline water shine.. Skali pkai.. Huh konpius angelina jolie kau...huhuhuhu.. Seb baik beli nude color punye.. Ade ke patut kawan aku suh beli kaler merah.. Kang tak pasal ade gak mintak comolot ngan aku...

Hik3.. Ok ni lagi satu tak sedar diri... HOi cik kak!!! Tets kau kul pat ptg... Ni ko boley klik new post lak kan... 

Anyway, aku rasa cam dah jd personal diary plak blog aku neh...Sebab asyik jadi tempat mengadu nasib and melepaskan stress jek... Dulu2 ade gak aku tulis bende2 ilmiah (ilmiah ke???)... Skang aku buzy nak mam.. So cannot la spend2 mase nak tulis entri sgt... 

Thanx to all my followers and readers sebab still baca walaupun korg tak paham aku ckp psl ape..huhuhuh.. Weh wish me luck for test ptg ni... Gigil nih..

 
kan best kalo test aku obj gini... Prof ckp jgn harap nak bg obj..Usah mimpi...huh...

1 comment:

faradyna said...

nak comolot pipah ! bole x? hahaha