Saturday, June 4, 2011

sape la aku ni...

Assalamualaikum...
Tajuk entri nak tacing je kan. Well aku memang tengah tacing sekarang. Aku tak faham kenapa orang benci sangat dengan aku. Aku ni jahat sangat ke??? Kalau aku jahat dah lama aku isap dadah, merempit, tonggang air kencing setan, keluar masuk penjara dan sebagainya. Dah la anggap aku ni jahat pastu tak pedulikan aku pulak tu.

Aku tak kesah orang tak pedulikan aku. Ye la sapa la aku ni kan. Hina sangat aku ni. Sampai jemput aku makan pun tak nak. Memang hina. Sedih mak aku kalau dia tahu orang layan anak dia macam ni.

Tapi satu aku mintak please jangan kutuk belakang aku. Kalau dah tak suka, kalau dah benci, kalau aku buat perangai baik macam malaikat pun orang akan cakap aku jahat jugak kan. So tak payahlah nak mengungkit suma-suma benda yang aku penah cakap and buat dulu. Aku tau aku ni bukan la baik sangat. At least aku sedar diri and cuba untuk perbaiki diri sendiri walaupun resultnya masih belum nampak. Tak perlulah nak canang satu kampung pasal kejahatan aku yang maha jahat ni.

Bagi yang mendengar pasal aku tu, aku tak kesah korang nak pandang slack kat aku. Tapi satu aku nak cakap, korang tak kenal aku macam mana sebenarnya, so terpulanglah pada budi bicara sendiri untuk menilai aku.

Aku kan diam and terus diam, sebab apa yang aku cakap doesn't matter. You will believe what you want to believe. Korang makan sebijik-sebijik apa orang cakap pasal aku, or apa2 yang korang umpatkan belakang orang lain tanpa usul periksa. So what difference does it makes kalau korang dengar apa yang aku nak cakap. Like I said before, you believe what you want to believe. You want to believe that I am a piece of worthless earth scumbag that don't even deserve to speak for itself. Then go on believe it will all your might.
I'm just waiting for the time when I'll be able to break free from all your stupid talk among yourself. Soon enough you won't have to see the face of mine that you really hate more than anything in this world...Adiosssss...

6 comments:

shiho-chan said...

oit nape???

a_a said...

ssh kalo dh slh plih kwn kan..hurmmmmm

shiho-chan said...

hmmmm.....
nape weyh...
kwn kt tmpt kije ke??

a_a said...

ye la...x kn korg kwn2 upm ku kot..korg sume baik2...x kan aku nak tacing ngan korg plak..=]

shiho-chan said...

ohh...hehehe...aah la kitorang ni baik2...heeeee:D

a_a said...

ngaku ponnnnnn...=]