Tuesday, May 31, 2011

aigoooo~~~~

Salam...

Almost seminggu aku tak update. Hidup aku ni tak de la fun mane. So ape benda sangat aku nak cerita tul tak. Aku rasa cam nak update sebab haku telah mengalami pengalaman yang sangat best dalam masa yang sama sangat tak best. Sangat excited sehingga menjilat dinding tapi sangat menjengkelkan sehingga rasa mahu menghempaskan seseorang ke dinding. Sori lah aku cakap cam keling...huhuhu... Cam pantun plak...

Aku tak sehat sebenarnya neh. Tekak rasa cam tumbuh paku pakis. Bengkak and gatal nak mampus. Dengan sakit kepala, badan panas sampai hidung berdarah. Cukup pakej suma. Kemain lagi haku mengadu. Cam aku sorang je sakit..Muahahaha... 

Aku tengah exited tak abes lagi neh dengan pengalaman best+tak best aku neh. Lain time la aku story la. Aku nak cerita sekarang pun macam lost sebab sakit idung. Aku g perabih air badak yang aku beli dekat 7eleven petang tadi kasik suhu badan aku normal balik then aku gebang and eksyen-eksyen sikit....
Muahahahaa~~~~

2 comments:

shiho-chan said...

demam suju la tuh ..hehe

a_a said...

huhuhuhu....pndai pon~~~~